fredag 11 september 2015

Omgång 15, H7F!

Svårt att hitta tid till tipset, så det kommer återigen i senaste laget. Men här kommer det i alla fall. Så är gick det i omgång 14:

Oranje-SPIK (7-0): Ingen större publikmatch, men efter en lite trögare första halvlek rann vi ifrån ordentligt i andra, trots en duktig motståndarmålis. SPIK verkar dock få stå ut med att bli kvar på jumboplatsen som det ser ut nu.

Snipers-Borsten (4-3): Resultatmässigt jämnt, men enligt Snipers rapport gick matchen lite mer i Snipers-favör än siffrorna antyder. 4-1 blev 4-3 i slutet och faktiskt lite spännande, men tre sköna poäng till Snipers ändå!

Bondegatans Bajare-Bengal Tigers (5-1): På förhand en lite oviss fajt, mellan Bondegatan som ändå har vacklat lite ibland under säsongen mot ett Tigers som gjort en väldigt bra start på hösten. Men det var resultatmässigt inget snack! Dock var det 1-1 i halvtid och en jämn tillställning innan bajarna tryckte gasen i botten i andra och höll tätt bakåt.

Camelen-Gärdet (1-6): Camelen fortsätter att blanda och ge, men det börjar bli lite längre mellan framgångarna. 1-6 mot Gärdet på hemmaplan var oväntat svagt, men det kanske är problem med uppslutningen. Gärdet å sin sida visar att man är ett bra lag när man har gott om folk och spelar ut. Tyvärr har det även här varit lite dalar under året, så det blir nog svårt att lämna mitten i år.

Träsket-Cassi (2-4): Cassi har börjat hösten bättre än man avslutade våren, med eftertryck. Här fick de jobba lite mot stabila Träsket, men kunde hämta hem tre nya poäng i jakten på andraplatsen, som fortfarande är riktigt het.

Cassi-Snipers (2-0): Cassi har även hunnit med att slå Snipers med 2-0 och såga av dem (?) från kampen om andraplatsen. Det finns ingen rapport från matchen, men Cassi visar återigen att de har en hög klass när de vill. Snipers får hoppas på att Cassi går på pumpen i nån av de sista matcherna, även om schemat inte är det allra svåraste.

OMGÅNG 15:

Borsten-Camelen: Borsten har ryckt upp sig lite sen i våras, och är nog klara favoriter i det här mötet. Eller kan kamelerna skrälla lite? Jag tror nog ändå på en etta, som sagt. Tips: 1

SPIK-Bondegatans Bajare: Här bör det bara kunna sluta på ett sätt. SPIK lär få jobba hårt för att hålla Bondegatan borta från sitt mål, och jag tror på tennissiffror här, vilket kan vara viktigt för Bondegatan, då målskillnad kan avgöra andraplatsen. Tips: 2

Oranje-Träsket: Tar vi en poäng här är vi klara seriesegrare, så motivationen lär det inte vara nåt fel på. Träsket har visat att de är att räkna med, men jag tror ändå att vi knyter näven och tar hem en trea med kanske 3-1? Tips: 1

Gärdet-Bengal Tigers: En riktigt svårtippad match, mellan två lag som har höga toppar, men även lite dalar. Dock har Gärdet hemmaplan, vilket jag tror fäller avgörandet. Uddamålsvinst för Gärdet! Tips: 1

Förhoppningsvis kan vi avgöra serien i helgen, men OM vi gör det blir det nog kamp om andraplatsen hela vägen in i mål. Cassi har skaffat sig ett bra läge, då Bondegatan ska möta både oss och Snipers i slutet. Men inget är avgjort! Lycka till, allihop!

/Der Bomber

5 kommentarer:

  1. Stort grattis till seriesegern!
    Och väl mött på fredag!
    Ni är givetvis välkomna att ta en bärs på vårt stammishak Tullkrogen efter matchen (förutsatt att ni inte slår oss allt för stort...).
    mvh Tomas / BBFF

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket! Jag tror knappast att vi slår er alltför stort, jag tror att vi får tagga till ordentligt om vi ska få med oss tre poäng överhuvudtaget ...
    Vilken trevlig inbjudan! Vi har bokat bord på ett annat ställe efter matchen, men ska kolla med laget om det finns intresse att byta upplägg. Ses på fredag, ska bli riktigt skoj att mötas då!

    SvaraRadera
  3. Med oss vet man aldrig, det är himmel eller helvete! :-)
    Gör det - vi brukar bli kvar på Tullen en bit efter stängning, så finns alltid möjlighet att komma och ta en öl senare också.
    Yes, ska bli skoj! Ladda lagom nu, ostbågar istället för taggtråd.
    / Tomas

    SvaraRadera
  4. Vi blir nog lite för många för Tullen, ca 20 stycken. Men inte omöjligt att vi kommer förbi och bråkar lite om vilka som verkligen var bäst efter käk och så. :-)

    SvaraRadera
  5. Haha, låter bra!
    Ses imorgon!
    / Tomas

    SvaraRadera